Udsalg!

Chaga, Hukommelses-og anti-aldrings Booster, Veganske, 60 kapsler

Forskning påpeger, at Chaga kan hjælpe mod for tidlig aldring og aldersrelateret hukommelsestab, samt benyttes i kombination med Kemo-behandling.
Chaga virker ikke euforiserende og har ingen alvorlige kendte bivirkninger. Alle vores produkter er testet af 3-parts laboratorie for din sikkerheds skyld.  

99,00 kr.

Køb 3 – Spar 15%
Køb 6 – Spar 20%

Chaga – eller Birke-spejlsporessvamp er en svamp med medicinsk/helsende virkning, der gror på birketræer. Denne svamp kan også findes i Danmark, men er mest kendt fra Østen og Rusland. Her bruges den bl.a. mod kræft. De forskellige stoffer der findes i Chaga, herunder betulin og betulinsyre, har i flere forskningsundersøgelser udvist en betydelig tumorhæmmende virkning. I Rusland bliver Chaga ekstrakt da også brugt i kombination med kemoterapi og strålebehandling.

Forskning påpeger ligeledes, at Chaga kan hjælpe mod for tidlig aldring og aldersrelateret hukommelsestab. Hertil viser undersøgelser ligeledes succes med behandling af Psoriasis. I Danmark er der endnu ingen forskning eller erfaring med Chaga.
Artikel fra Kræftens Bekæmpelse: 
Alle vores svampe-produkter er testet af 3-parts laboratorie for din sikkerheds skyld. 

Indhold:

60 tabletter
Dosering: 1 tablet dagligt.
Hver kapsel indeholder 600 mg. Chaga mushroom extract

-
+

Lignende produkter