Tilbud!

Cordycept Medicinske svampe, Veganske 60 kapsler

Undersøgelser tyder på, at Cordycept kan forbedre indlærings- og hukommelsesevnen ved at stimulere nervevækstfaktorer, samt bruges som præstationsfremmende boost før hård fysisk træning og konkurrencer
 

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

Cordycept, Også kendt som: kinesisk larvesvamp, snyltekølle. Medicinske svampe har været brugt i århundreder i traditionel medicin på grund af deres forskellige gavnlige egenskaber.

Egenskaber: Cordycept antages at virke anti-astmatisk, antileukæmisk, antioxidant, leverbeskyttende, kolesterol sænkende, styrkende for immunsystemet, nyrebeskyttende, beroligende, Potens forberende. En videnskabelig undersøgelse fra 1993, påviser at Cody med succes  kan bruges som præstationsfremmende boost før hård fysisk træning og konkurrencer. En anden undersøgelse tyder på, at Cordycept kan forbedre indlærings- og hukommelsesevnen ved at stimulere nervevækstfaktorer. De aktive komponenter, der findes i Cordyceps, kan potentielt gavne hippocampus og hjernevæv, der er involveret i kognitive processer.

Artikel fra Kræftens Bekæmpelse:  https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/det-kan-du-selv-goere/alternativ-behandling/kosttilskud/medicinske-svampe/

Disclaimer:

“Medicinske svampe” er et begreb og må ikke forveksles med medicin. Vores svampe er altså ikke medicin i dansk forstand og kan ikke diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme. Rådfør dig altid med egen læge, før du starter på et nyt kostsupplerende program. Svampene virker ikke euforiserende og har ingen alvorlige kendte bivirkninger. Alle vores svampe-produkter er testet af 3-parts laboratorie for din sikkerheds skyld.

Indhold:

60 tabletter
Dosering: 1 tablet dagligt.
Hver kapsel indeholder 500 mg. extract

-
+

Lignende produkter

Indkøbskurv
Søg