Produkter

Filtrering

Køb flere - spar mere!

Nyhed! HHC

 

Hos Cannaone kan du fremover købe Premium HHC til Danmarks billigste priser. Selvom HHC teknisk set ikke er THC, kan det have lignende terapeutisk virkning. Læs mere her:

 

Hvad er HHC?

HHC eller Hexahydrocannabinol, er en cannabinoid der forekommer naturligt i cannabis planten, men kun i meget små mængder. HHC er det nyeste ekstrakt fra cannabis planten, men blev allerede opdaget i 1947 af den amerikanske kemiker Roger Adams.

Exahydrocannabinol (HHC) er kort fortalt en hydro generet version af tetrahydrocannabinol (THC). HHC er cirka 70-80% af THC-styrken og har større styrke end de andre cannabinoider, som f.eks. CBD.

Cannaone’s fabrik bruger en CO2-baseret proces til at udtrække THC fra hampplanten. Dette er en proces, der ikke benytter opløsningsmidler eller varme. THC- ekstraktet kommer bagefter igennem en hydrogenerings proces, som til sidst giver det færdige HHC-ekstrakt.

Er HHC lovligt?

HHC er modsat THC fuldt lovligt i USA og i Europa samt her i Skandinavien. HHC sælges med kæmpe succes i bl.a. USA, Østrig og Tyskland, men er endnu ret ukendt i Skandinavien.

Virkning:

Selvom HHC teknisk set ikke er THC, kan det have lignende virkning. Brugerne beskriver at deres oplevelse med HHC, som meget tæt på THC, men i en mildere version. HHC menes i moderate doser, at kunne virke såvel opkvikkende som beroligende, angs-dæmpende, smerte-lindrende, samt måske have en positiv effekt på din mentale sindstilstand.

“HHC er et 100% naturligt produkt, men med en meget potent og kraftig virkning, så det skal indtages med stor forsigtighed, og kun i meget små doseringer. HHC er ikke et produkt der henvender sig til alle, grunden den kraftige effekt.”

HHC er som sagt ikke for alle, og henvender sig primært til vores mere robuste kunder. Kunder som måske ikke føler de opnår det fulde udbytte og effekt af CBD. Eller kunder der ønsker effekten fra THC, men i en mildere, lovlig og 100% tryg version.

HHC fås i 3 versioner med hver deres effekt. HEALT er til dig der har brug for daglig lindring, øget mobilitet samt et lysere sind og mere overskud. Health er et mix af HHC og 3 andre virkningsfulde cannabionider. INDICA Relax er til dig der har brug for at falde ned, afstresse, finde ro og afslapning samt en bedre og dybere søvn. INDICA er et mix af HHC og CNB – 2 virkningsfulde Cannabionider. SATIVA “HIGH” er vores reneste HHC indeholdende hele 90% HHC og er til dig der vil have den helt rene vare.

Disclamer:
HHC må ikke anskaffes eller benyttes af unge under 18 år. Produktet må ikke benyttes af gravide eller ammende kvinder. Produktet bør anvendes med højere forsigtighed end CBD. Indtag små mængder ad gangen. Bilkørsel frarådes.