Produkter

Filtrering

HHC-P, THC-P og PhytoRemedy™
PUFF, WEED, HASH

 

Party, Chill, Health – 100% lovligt!

Hos Cannaone finder du største udvalg af 100% lovlige cannabis- og Weed-produkter. Alt sammen helt uden THC! og baseret på industrihamp fra EU-certificeret landbrug. Puffs, Vape, Topskud, Weed, hash – vi kan tilbyde det hele.

HHC var sidste års store succes, men blev gjort ulovlig i sommeren 2023 – erstatningerne er mange – og de er alle lovlige inden for EU og med samme eller enda bedre virkning.

HHC-P, THC-P, PhytoRemedy

Er de nye versioner på markedet. Alle kommer i forskellige versioner, og blandinger med forskellige terpener og smagetilsætninger, samt styrker og effekt.

Er produkteterne lovligte og sikre at benytte?

Alle vores produkter kan købes og sælges, så længe de ikke er identificeret som potentielt forbudte stoffer, der ligner THC eller HHC. Vores produkter er omhyggeligt testet for at sikre, at de er sikre og effektive, og er af høj kvalitet, som du kan stole på! Vi følger løbende lovgivningen på området i såvel Danmark som i EU.

THC-P

THC-P – Et helt nyt og 100% lovligt produkt. THC-P (tetrahydrocannabiphorol) er den seneste sensation i cannabinoidverdenen. Baseret på CBN eller H4CBD. THC-P skiller sig ud for sin påståede evne til at være 33 gange mere aktiv på CB1-receptorer end THC. Det betyder, at THC-P kan give dig mere intens Out of Body Experience oplevelse end traditionel THC.

PhytoRemedy

Glem alt om HHC– dette er den ultimative afløser. PhytoRemedy™, en unik formular og kombination af alle cannabis plantens terpener og cannabinoider. Det, der gør PhytoRemedy™ så kraftfuldt, er den såkaldte “Entourage-effekt”- hvor de forskellige botaniske stoffer virker synergistisk. Det betyder at de arbejder sammen, forstærker hinanden og giver et unikt høj samlet effekt. Effekten varer meget længere end normal THC og aftager langsomt efter 3-4 timers virkning.

Ansvarsfraskrivning/Disclamer:

Cannaone PENTA-PhytoRemedy™ og HHC-P og THC-P produkter må ikke købes eller anskaffes af unge under 18 år eller benyttes af gravide eller ammende kvinder. Produkterne er ikke beregnes til indtag. Benyttelse og brug sker på kundens eget ansvar. Bilkørsel frarådes.

NB! Kan optræde på urintest, uagtet produkterne er THC-fri!