Produkter

Filtrering

Køb flere - spar mere!

HHC

Party – Chill – Health

 Selvom HHC teknisk set ikke er THC, kan det have lignende terapeutisk virkning.  Cannaone sælger HHC i Top kvalitet til Skandinaviens og EU’s laveste priser. Læs mere her:

 

Hvad er HHC?

HHC eller Hexahydrocannabinol, er en cannabinoid der forekommer naturligt i cannabis planten, men kun i meget små mængder. HHC er det nyeste ekstrakt fra cannabis planten, men blev allerede opdaget i 1947 af den amerikanske kemiker Roger Adams.

Exahydrocannabinol (HHC) er kort fortalt en hydro generet version af tetrahydrocannabinol (THC). HHC besidder cirka 70-80% af THC-styrke.

Cannaone’s fabrik bruger en CO2-baseret proces til at udtrække THC fra hamp-lanten. Dette er en proces, der ikke benytter opløsningsmidler eller varme. THC- ekstraktet kommer bagefter igennem en hydrogenerings proces, som til sidst giver det færdige HHC-ekstrakt.

 

Er HHC lovligt?

HHC er modsat THC fuldt lovligt i en lang række i Europa indenfor EU. Bl.a. i Sverige og i Tyskland. Her i Danmark er det ulovligt at forhandle og vi henviser derfor til vores shop i Sverige. Priserne er de samme fratrukket den lave svenske kronekurs og leveringstiden er 1-3 hverdage..

Virkning:

Brugerne beskriver at deres oplevelse med HHC, som meget tæt på THC, men i en mildere version og uden den samme følelse af tunghed. HHC menes i moderate doser, at kunne virke såvel opkvikkende, som beroligende, angs-dæmpende, smerte-lindrende, samt måske have en positiv effekt på din mentale sindstilstand.

HHC fås som Vape, Topskud, Vingummi og Hash Bomb:

HHC fås i 5 versioner med hver deres effekt. Klar og parat og lige til at dampe. HEALT er til dig der har brug for daglig lindring, øget mobilitet samt et lysere sind og mere overskud, men virker også fint som en mild “chiller”.  Health er et mix af HHC og 3 andre virkningsfulde cannabionider. INDICA Relax er til dig der har brug for at falde ned, chille, afstresse, finde ro og afslapning samt en bedre og dybere søvn. INDICA er et mix af HHC og CNB – 2 virkningsfulde Cannabionider. SATIVA Gorilla og Melon samt Strawberry er vores reneste HHC produkter. De indeholder hele 90-95% HHC – og er til dig der vil have den højeste styrke og helt rene vare.
Herudover kan du få HHC som topskud, vingummi og Hash-bomb. Tjek også vores nye HHCP ud! Den er 33 x kraftigere end HHC!

Bestil her!

Her i Danmark er det ulovligt at forhandle HHC og vi henviser derfor til vores shop i Sverige. Og i Tyskland. Priserne er de samme fratrukket den lave svenske kronekurs -og leveringstiden er bare 1-3 hverdage.. Cannaone.se

Vi sælger HHC til Skandinaviens og EU’s laveste priser!