Om os

Hvem er vi?

Cannaone© er et Skandinavisk firma med hovedsæde på Cypern. Vi leverer vores produkter til kunder i Danmark, Skandinavien og over hele Europa. Vi taler både dansk, svensk, tysk og engelsk og sætter en ære i at yde en kompetent of professionel service. 

Vi leverer typisk indenfor 1-3 hverdage med DAO eller Postnord via vores lager placeret syd for grænsen indenfor EU. Dine varer vil derfor ikke blive pålagt told eller yderligere mons!!! 

Vi sælger via vores webshop og vores dygtige Brand Ambassador’s og forhandlere, som er tilknyttet vores organisation. 

Er du også interesseret i andre typer af Vitaminer og kosttilskud til billige priser? 
Så besøg også vores søster shop Vitaminone på http://www.vitaminone.dk

 

Mission

Vores mission er at udbrede produktets mange fantastiske egenskaber og hjælpe mennesker på “en naturlig måde” – og gøre CBD tilgængeligt for alle, uanset økonomi. Vi sælger kun den højeste kvalitet og sætter en ære i altid at være de billigste. Vi har derfor kaldt vores produkter Cannaone!

Vi ønsker glade kunder og er altid klar til at hjælpe og rådgive. Vi ønsker at undgå rigide og usmidige regler og strækker os gerne langt for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder på at kunne besvare alle forespørgsler inden 3 timer indenfor vores åbningstid. Benyt vores telefon, e-mail eller chat. 

Kærligst,
Team Cannaone

Års erfaring
0
Produkter
0
Glade kunder
0
Lande
0

CSR politik

Vi arbejder på hele tiden at gøre vores produktion, forsendelser og materialer så klimavenlige som muligt og undgår så vidt muligt engangsplastik m.v.

Plastik nej tak
We support
Indkøbskurv
Søg