HHC-P SATIVA PARTY, Cartridge/Patron

PARTY! EXTRA STRONG. 1 ML. patron - bruges sammen med et separat Batteri, som købes ved siden af.
Party, Chill, Health! HHCP er et 100% naturligt produkt, men med en meget potent og kraftig virkning. Diskret forsendelse.

299,00 kr.

KØB 3 – SPAR 15%
KØB 6 – SPAR 20%

HHC-P “PARTY” er det perfekte trip hvis du ønsker at feste og slippe dig selv løs.

Nyhed! Nu kan du som det måske eneste sted i Danmark, få HHCP som løs cartridge/patron her hos Cannaone. En hel ny version af HHC og med ca. 33 x så meget power!  Prisen er højere en HHC og PhytoRemedy™ – men effekten er tilsvarende vild. Skal prøves. Vi har fjernet HHC fra vores HHC-P produkt og erstattet med det lovlige H4CBD og sat styrken op fra 5% til 10% af HHCP.

HHCP; er et derivat af HHC. HHCP tager HHC til det næste niveau, da det er 33 gange stærkere end HHC. Dette skyldes at HHCP særlige kemiske egenskaber, som gør det muligt for den at binde stærkere til cb1-receptoren i hjernen.

H4CBD; er en cannabinoid, der blev skabt ved syntetisk modificering af CBD, som stammer fra Cannabisplanten. Denne cannabinoid er et hexahydroderivat af CBD, hvilket betyder, at 4 brintatomer er blevet tilføjet til CBD-molekylet. Brugere kan opleve psykoaktive effekter. Men uden HHCP er det ikke stærkt nok til at gøre dig høj. Stoffet er 100% lovligt i Danmark, da det ikke indeholder HHC eller THC.

Live Resin®️ er en ultra-premium Canabis-terpen fremstillet på et GMP/ISO godkendt fabrik. For cannabiskendere er Live Resin så potent og velsmagende, som det kan blive. Faktisk, hvis dit mål er at indtage cannabis på en måde, der bevarer, hvordan det findes på den levende plante, så er denne metode svær at slå. Ved at beholde så mange terpener og cannabinoider som muligt, gør den sekstraktion meget lidt skade på disse meget eftertragtede forbindelser, hvilket betyder, at du får et superrigt og smagfuldt produkt til sidst. Levende Live Resin er, som navnet antyder, taget direkte fra friskhøstede blomster på cannabisplanten, i stedet for at gå gennem en tørre- og hærdningsprocessen.

Indhold:

  • Patron med 1 ml. koncentrat
  • Ca. 200-300 doser
  • 10% HHCP, baseret på H4CBD.
  • Tilsat Live Resin Terpener
  • 100% THC fri
  • Laboratorie testet af 3. parts laboratorie
  • Produceret i EU
  • Levereres i en Cartridge/Patron – EXCL batteri!
  • Standard 510 gevind, passer til de fleste batterier-penne på marked
  • Diskret forsendelse i lufttæt og lugtfri emballage

Disclaimer:
HHCP må ikke anskaffes eller benyttes af unge under 18 år. Produktet må ikke benyttes af gravide eller ammende kvinder.
HHCP er ikke beregnet til konsumering eller indtag!

 

Ikke på lager

Lignende produkter